fredag 24 juli 2009

Dagen

Började ju med solsken och sen vart det grått och NU ... pendlar det !.. hmm... suck vill ha SOMMAR !!!!

Idag ..var det städning som stod på schemat... så efter den sedvanliga tablettintaget och inväntande på att min rygg och höfter skulle funka så var det dax.
Min psoriasis är inte snäll just nu... den blossar upp och ner i händerna och på fötterna har nog inte varit så jobbig på länge... mina axlar har oxå börjat krångla... men nog om mitt gnäll.... det är ju egentligen som vanligt.

Funderade på vad som krävs i en relation... när man blir lite äldre och har barn osv på olika håll så frågar man ju sej så många fler frågor ..än vad man gör när man är ung och himlastormande kär.
Som ung ligger världen framför sej och inga hinder finns kärleken övervinner allt .... tror man...
När man blir äldre så har man med sej bagage som i sej kanvara ett hinder för ett liv tillsammans.

Man har barn som inte accepeterar och är man inte enade så går det inte.

Eller den ena har barn och vill inte ha fler medans den andra inte har några och vill ha !.. ett stooooort problem... ska man ta reda på sånt innan man blir för seriös ? ? ?

Den ena vill förlova sej och Gifta sej en sissta gång den andra inte... *Proooblem*

Man har helt olika förutsättningar och är så van att köra "sitt eget race" så man inte kan lämmna en del av sej själv till den andra... *kommer aldrig funka*

När man går in i ett förhållande med en annan människa så är det ju som att ta en bit av sitt innersta och ge till den andra människan.. man lever sida vid sida....den personen ska ju vara ... din bästa kompis ..din älskare..(rinna) .. din dagliga partner..den du kan gråta ut hos..glädjas med... m,m, Till slut ar man sammanvävts och sammanflätats till en historia ihop...en men end två... respekt tror jag är enormt viktigt ..att man har för varandra och att man inte glömmer bort sej i vardagen.. inte glömmer ort romantiken ..känslorna .. ömheten...och omsorgen om den andra...som egentligen borde vara självklar utav kärleken.

Kramar på er !!
Hopplös

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar